• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 23-08-2021

  Business Controller Primary

  De Business Controller Primary is verantwoordelijk voor de controlling activiteiten binnen de divisie waarin de levende kippen worden ingekocht en verder worden geslacht en verwerkt. De controller is verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van (de drivers) achter de winstgevendheid van primary. Daarnaast geeft de controller advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van de informatiestromen en is verantwoordelijk voor het gehele proces van planning en control binnen de divisie primary. 

 • Tot 30-09-2021

  Productiecontroleur QC (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een Productiecontroleur QC die ons kwaliteitsteam komt versterken.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in binnen- en buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als productiecontroleur QC bewaak je de kwaliteit van onze producten, deze moeten perfect zijn! Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten maar ook voor de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen. Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator Agnes.

 • Tot 31-08-2021

  Planner - Productieplanner Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Planner voor onze productie.

  Ter uitbreiding van het team zoeken wij per direct een Productieplanner. Het betreft een fulltime functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. De cultuur kenmerkt zich als: dynamisch, professioneel, open en korte lijnen. Het is een uitdagende plannersfunctie binnen de Supply Chain gericht op de productie. 

  Je komt samen te werken met onze huidige Productie planner, onze producten worden met name geleverd aan de retail en food services.

 • Tot 31-08-2021

  Productiecontroleur QC / Kwaliteit - Vaste Zaterdagkracht Zeewolde

  Wij zoeken voor onze Kwaliteitsafdeling, een enthousiaste nieuwe collega voor elke zaterdag en de vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden kijk dan snel verder!

  We zijn op zoek naar een jonge gemotiveerde collega die het leuk vindt om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 31-07-2021

  Supply Chain Director

  De Supply Chain Director is verantwoordelijk voor het managen en coördineren van de integrale logistieke keten: forecasting, S&OP en fysieke distributie voor zowel Nederland als Polen en voor de inkoop zoals transport en opslag, en non proteins.

  De werkzaamheden omvatten onder andere:

  -Opzetten en uitrollen S&OP proces, waarin op gestructureerde wijze de vertaling van lange naar korte termijn plannen wordt gemaakt

  -Voorstellen initiëren ten behoeve van de directie op basis van ervaringen in sales & forecasting voor productieomvang en samenstelling van producten

  -Leiding gevan aan een nieuw in te richten afdeling Supply Chain binnen onze organisatie. 

 • Tot 30-06-2021

  Applicatiebeheerder (Junior) - ERP

  Wat ga je doen?

  -Als (Junior) Applicatiebeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het technisch- en functioneel beheer van het ERP-systeem CSB;

  -Opleiden, instrueren en adviseren van eindgebruikers/key-users;

  -Inventariseren van de gebruikersbehoefte en je participeert in verschillende projecten om ondersteuning te kunnen bieden;

  -Onderhoudt de administratieve procedures;

  -Je draait rapportages uit voor de organisatie;

  -Uitvoeren van acceptatietesten i.s.m. de gebruikersorganisatie alvorens gewijzigde software in gebruik wordt genomen;

  -Optimaliseren van de applicaties ter ondersteuning van productie- en logistieke processen;

  -Zelfstandig uitvoeren en/of ondersteunen van diverse projecten;

  -Actief meedenken, er is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;

  Je signaleert kansen en bedreigingen en onderneemt hierop acties.

 • Tot 01-08-2021

  Medewerker Expeditie - PUTTEN

  In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

 • Tot 01-08-2021

  Medewerker Customer Service - PUTTEN

  In deze functie vragen we je zorg te dragen voor de orderaanname en invoer van onze verschillende nationale en internationale afnemers. Je zorgt daarbij voor een correcte afwikkeling van de verkooporders door middel van verstrekken van informatie aan de slachterijen en het plannen van de optimale verdeling van de beschikbare grondstof. Het internationale karakter van de functie vereist een flexibele opstelling met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

  Trefwoorden zijn dan ook accuratesse, betrokkenheid en kwaliteit.

 • Tot 01-08-2021

  Operator Aanvoer - PUTTEN

  De afdeling aanvoer is de ontvangstafdeling van de levende kuikens. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele containersysteem. Je meldt de aanvoergewichten, je draagt zorg voor het opstarten van de afdeling voor aanvang van productie evenals afsluiten ervan, jij verwerkt de koppelwisselingen volgens procedure en je onderneemt actie bij storingen in overleg met de productieleider. Uiteraard hoort ook het schoon en netjes houden van de afdeling tot één van jouw taken.

 • Tot 01-08-2021

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-07-2021

  Medewerker Interne registraties productie/expeditie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Interne Registraties die bekend is met het inslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie / expeditie omgeving te werken.

 • Tot 31-07-2021

  Lijncoördinator Expeditie / Orderpicken Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Lijn coördinator Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  De functie komt voor op de inkomende en uitgaande expeditie. Vanuit de inkomende expeditie worden grond- en hulpstoffen doorgevoerd naar de inkomende koelcel. Vanuit de uitgaande expeditie vinden verladingen plaats. De lijncoördinator (meewerkend voorman) verricht naast zijn of haar expeditie werkzaamheden die op de afdeling voorkomen coördinerende werkzaamheden en ondersteunt de Teamleider.

 • Tot 31-07-2021

  Medewerker ontvangst goederen / inkomende expeditie / logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Medewerker voor onze ontvangst goederen op de inkomende expeditie. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 31-07-2021

  Medewerker Expeditie / Logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / logistiek die bekend is met het in- en uitslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken.

 • Tot 31-08-2021

  Aanvoer Chauffeur | Standplaats KORNHORN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

  Voel je je thuis op de weg?

  Dan is dit je kans, solliciteer direct!

 • Tot 31-07-2021

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

  Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 30-06-2021

  BI Specialist

  Ter versterking van het projectteam dat zich midden in een transitie bevindt naar een digitale en data gedreven MIO (Management Information Office) zoeken wij een gedreven collega. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. Je werkt nauw samen met de afdeling IT, Finance en de Business. Adviseert omtrent data- en informatiemanagement. Deze functie biedt jou de kans om, op basis van de inbreng van de gebruikers, een effectieve en goed werkbare informatievoorziening voor belangrijke organisatievraagstukken te bouwen.

  Wat ga je doen?

  -Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de digitaliseringsbehoefte naar innovatieve oplossingen.

  -Je hebt ervaring in het werken en het ontwikkelen van toepassingen met BI tooling

  -Je bent in staat om de meest geavanceerde rapportages en dashboards te bouwen t.b.v. performancemanagement

  -Een belangrijk onderdeel van de functie is het deelnemen aan projecten, gericht op data- en informatieanalyses

  -Je werkt samen met het team aan structurele verbeteringen bij finance in de vertaling van businessvraagstukken
   

 • Tot 30-06-2021

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 30-04-2021

  Afwisselende administratieve functie op commerciële afdeling bij wereldspeler in de food sector (NIJKERK)

  Ben jij verantwoordelijk ingesteld en denk je graag mee hoe het beter kan? Lees dan snel verder als je nauwkeurig wil werken binnen een klein team met betrokken collega's! 
   

  Wat ga je doen

  In deze afwisselende administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie. Elke dag controleer je prijzen en prijsafspraken en past deze op tijd aan. Jij bent namelijk mede verantwoordelijk voor het onderhouden van het systeem van verkoopprijzen. Jij bewaakt het debiteurensaldo van onze internationale klanten en hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met hen. Daarbij ondersteun je een aantal salesmanagers en breng jij hen op de hoogte over de status van de facturen. 

  Tot slot ben jij een belangrijke schakel in het export proces. Bepaalde administratieve taken neem jij voor je rekening. Heb jij hier nog geen ervaring in, dan is dat geen probleem. Wij helpen jou graag om je hierin te ontwikkelen.

  Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar je ruimte krijgt je te ontwikkelen en om de functie naar eigen inzicht verder vorm te geven. 

 • Tot 02-05-2021

  Operator Productie NIJKERK (ft, 2 ploegen)

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

  Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
  Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

 • Tot 31-07-2021

  Lijncoördinator / Operator gemalen productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-07-2021

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 30-06-2021

  Administratief medewerker logistiek

  Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij analytisch sterk, werk jij nauwkeurig en kan je snel schakelen? Heb jij interesse én ervaring in het beheren van logistieke stromen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!