• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 30-06-2018

  Vakantiebaan Receptie/Financiele Administratie Kornhorn

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we vervanging tijdens de vakantieperiodes binnen de afdeling Receptie en Finance (combinatiefunctie).

  Binnen de afdeling Receptie wordt de telefooncentrale voor alle Nederlandse vestigingen bediend en ontvang je gasten en bezoekers.

  Daarnaast worden financieel/administratieve werkzaamheden uitgevoerd voor andere afdelingen, zoals de Financiele Administratie.

 • Tot 18-05-2018

  Personeelsfunctionaris

  Voor onze vestiging in Barneveld zijn wij op zoek naar een personeelsfunctionaris.

  Ben jij een "mensenmens" en heb je het in om een luisterend oor te zijn voor de mensen binnen onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid op de vestiging, de toepassing van CAO en sociale wetten, het vertalen van de personeelsbehoefte naar het management en andersom. Daarnaast adviseer en ondersteun je de vestigingsmanager en soms ook de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie.

   

 • Tot 30-06-2018

  Medewerker Kwaliteit (ft) Nijkerk

  In de veelomvattende functie van medewerker kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor het borgen van procedures en richtlijnen en het toetsen op naleving daarvan. Je vertaalt klantnormeringenen food standaarden(IFS, BRC) naar de dagelijkse praktijken begeleidt externe audits. Samen met de kwaliteitscoördinator, het vestigingsmanagement en de sales managers zorg je voor een goede opvolging van vragen en opmerkingen van grote Europese klanten.

  Tot jouw werkzaamheden behoort verder de administratie en registratie van het kwaliteitssysteem, het beheren van productspecificaties,het houden van interne auditsen het rapporteren van een aantal KPI’s.

 • Tot 30-06-2018

  Zaterdagkrachten Kornhorn

  Als zaterdagkracht word je ingezet voor alle werkzaamheden binnen de productieafdelingen op vrijdagavond, zaterdag en in de vakantieperiodes.

 • Tot 20-06-2018

  Personeelsplanner Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Personeelsplanner.

  De Personeelsplanner is een nieuw in te richten functie. Het zal jouw taak worden om op basis van gedegen analyses van o.a. verwachte orders, actie planningen, vakantieroosters e.d. een planning uit te werken die ervoor zorgt dat onze uitzendbureaus, teamleiders en medewerkers weten wat hun te doen staat en het aantal overuren kan worden beperkt tot een minimum.

 • Tot 28-05-2018

  Bedrijfskeurder (FT) Putten

  Op de afdeling Panklaar wordt het geslachte pluimvee gekeurd op gezondheidsbedreigende verschijnselen en op geschiktheid voor verdere verwerking. De bedrijfskeurder voert deze keuring uit en doet controles op het gebied van proces- en productkwaliteit. Naast deze keuringen wordt u ingezet voor overige werkzaamheden binnen de afdeling.

 • Tot 28-05-2018

  Operator en vervangend productieplanner (FT) Putten

  Als operator draagt u zorg voor de juiste afstelling en afregeling van de machine of productie-installatie, zodanig dat de gevraagde aantallen conform de voorgeschreven receptuur en conform de planning kunnen worden geleverd. Hiertoe stuurt u bij en bewaakt u het procesverloop. Geeft aanwijzingen en instructies aan medewerkers aan de lijn. U vervangt de productieplanner bij diens afwezigheid. Als planner plant u de productieactiviteiten binnen de productie- en inpakafdelingen, zodanig dat de klant – en voorraadordes tijdig en op efficiënte wijze worden geproduceerd.

 • Tot 28-05-2018

  Medewerker Waterzuivering (FT) Putten

  De medewerker Waterzuivering is verantwoordelijk voor het juist functioneren van de waterzuiveringsinstallatie. Hiernaast coördineert u de afvoer van diverse soorten (slacht) afval door derden. U werkt nauw samen met uw collega medewerker Waterzuivering, waarbij in overleg de uren tussen 04.00 uur en 19.00 uur worden ingevuld.

 • Tot 28-05-2018

  Teamleider (FT) Putten

  U geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten. U brengt de ploeg-, dag of weekplanning ten uitvoer voor  uw productieafdeling en de ad-hoc planningen daarop. U realiseert de geplande productie en heeft daarbij scherp oog dat gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens receptuur worden geleverd.

 • Tot 27-05-2018

  Medewerker Expeditie / Orderpicken Retail Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  Wij zijn voor onze expeditie afdeling retail op zoek naar een collega die de productie orders klaar kan zetten nadat de producten verpakt zijn. Wij zoeken zelfstandige, flexibele, sterke personen die zowel kunnen orderpicken als het bijhouden en controleren van de voorraad.

 • Tot 31-03-2018

  Medewerker logistiek (FT) Nijkerk

  Voor ons logistieke centrum in Nijkerk zoeken wij een medewerker logistiek.

  Als medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 01-03-2018

  Teamleider productie Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van 2 Teamleiders voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 31-01-2018

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-03-2018

  Aanvoer Chauffeur (oproep met name voor de zaterdag)

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 31-01-2018

  Zaterdaghulp logistiek Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdaghulp Logistiek.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zaterdag ons logistieke team als zaterdaghulp te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 31-01-2018

  Lijncoördinator / Proces operator

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 30-06-2018

  medewerker Technische Dienst Kornhorn

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een elektromonteur.

  Het werk van elektro monteur omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch gebied.

 • Tot 28-02-2018

  Order picker expeditie Putten

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.