• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 14-05-2021

  BI Specialist

  Ter versterking van het projectteam dat zich midden in een transitie bevindt naar een digitale en data gedreven MIO (Management Information Office) zoeken wij een gedreven collega. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. Je werkt nauw samen met de afdeling IT, Finance en de Business. Adviseert omtrent data- en informatiemanagement. Deze functie biedt jou de kans om, op basis van de inbreng van de gebruikers, een effectieve en goed werkbare informatievoorziening voor belangrijke organisatievraagstukken te bouwen.

  Wat ga je doen?

  -Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de digitaliseringsbehoefte naar innovatieve oplossingen.

  -Je hebt ervaring in het werken en het ontwikkelen van toepassingen met BI tooling

  -Je bent in staat om de meest geavanceerde rapportages en dashboards te bouwen t.b.v. performancemanagement

  -Een belangrijk onderdeel van de functie is het deelnemen aan projecten, gericht op data- en informatieanalyses

  -Je werkt samen met het team aan structurele verbeteringen bij finance in de vertaling van businessvraagstukken
   

 • Tot 30-06-2021

  Personeelsplanner Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Personeelsplanner.Het zal jouw taak worden om op basis van gedegen analyses van o.a. verwachte orders, actie planningen, vakantieroosters e.d. een planning uit te werken die ervoor zorgt dat onze uitzendbureaus, teamleiders en medewerkers weten wat hun te doen staat. Je zal in deze "spin in het web" functie voornamelijk schakelen met de productie leider, productieplanning, teamleiders en uitzendbureaus. Verder is het belangrijk dat je over een hands-on mentaliteit beschikt en in staat bent om werkprocessen zo te doorgronden dat je daar een efficiënte personeel planning van kan maken.

 • Tot 31-12-2021

  Teamleider productie (Barneveld)

  Je bent voornamelijk op de werkvloer aanwezig. Jij zorgt ervoor dat je met je je ploeg die bestaat uit vaste medewerkers en uitzendkrachten de geplande productie draait. Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder.

   

 • Tot 30-04-2021

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 12-04-2021

  Kwaliteitscoördinator Nijkerk (ft)

  Heb jij ervaring op een kwaliteitsafdeling van een productiebedrijf en ben jij toe aan een volgende stap in je carriere, dan zijn wij op zoek naar jou!

   

  Wat ga je doen

  De huidige kwaliteitscoördinator is binnen onze organisatie doorgestroomd naar een andere functie. Jij gaat hem vervangen en moet er voor zorgen dat ons kwaliteitssysteem up-to-date blijft. Je zorgt er dus voor dat de procedures en productspecifiaties exact aansluiten op de eisen die internationaal gerenormeerde klanten van ons vragen. Je bereidt externe audits voor en je begeleidt deze van het begin tot het einde. Dit doe je samen met jouw team van QA medewerkers en QC medewerkers. Je verdeelt de taken en je stuurt jouw team op een enthousiaste en gedreven wijze aan. 

  In deze functie ben je de spil tussen productie en verkoop. Je hebt dus veel met interne én met externe klanten te maken. Dit vraagt van jou dat je makkelijk contact legt en dat je snel en professioneel kan schakelen tussen interne en externe klanten. 

  Uiteraard hoef je het niet allemaal alleen te doen en werk je nauw samen met vestigingsmanagers, salesmanagers en coordinatoren van andere vestigingen binnen 2 Sisters Storteboom.

  Met elkaar staan wij garant voor mooie en innovatieve producten.

 • Tot 30-04-2021

  Afwisselende administratieve functie op commerciële afdeling bij wereldspeler in de food sector (NIJKERK)

  Ben jij verantwoordelijk ingesteld en denk je graag mee hoe het beter kan? Lees dan snel verder als je nauwkeurig wil werken binnen een klein team met betrokken collega's! 
   

  Wat ga je doen

  In deze afwisselende administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie. Elke dag controleer je prijzen en prijsafspraken en past deze op tijd aan. Jij bent namelijk mede verantwoordelijk voor het onderhouden van het systeem van verkoopprijzen. Jij bewaakt het debiteurensaldo van onze internationale klanten en hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met hen. Daarbij ondersteun je een aantal salesmanagers en breng jij hen op de hoogte over de status van de facturen. 

  Tot slot ben jij een belangrijke schakel in het export proces. Bepaalde administratieve taken neem jij voor je rekening. Heb jij hier nog geen ervaring in, dan is dat geen probleem. Wij helpen jou graag om je hierin te ontwikkelen.

  Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar je ruimte krijgt je te ontwikkelen en om de functie naar eigen inzicht verder vorm te geven. 

 • Tot 02-05-2021

  Operator Productie NIJKERK (ft, 2 ploegen)

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

  Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
  Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

 • Tot 31-05-2021

  Lijncoördinator Expeditie / Orderpicken Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Lijn coördinator Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  De functie komt voor op de inkomende en uitgaande expeditie. Vanuit de inkomende expeditie worden grond- en hulpstoffen doorgevoerd naar de inkomende koelcel. Vanuit de uitgaande expeditie vinden verladingen plaats. De lijncoördinator (meewerkend voorman) verricht naast zijn of haar expeditie werkzaamheden die op de afdeling voorkomen coördinerende werkzaamheden en ondersteunt de Teamleider.

 • Tot 31-05-2021

  Medewerker Interne registraties productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Interne Registraties die bekend is met het inslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken.

 • Tot 31-05-2021

  Lijncoördinator / Operator gemalen productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-05-2021

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 31-03-2021

  Administratief medewerker logistiek

  Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij analytisch sterk, werk jij nauwkeurig en kan je snel schakelen? Heb jij interesse én ervaring in het beheren van logistieke stromen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 30-06-2021

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.