• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 30-04-2019

  Vakantie / Oproepkracht Financiele Administratie Zeewolde

  Voor diverse werkzaamheden in de mei vakantie en de zomerperiode zijn wij op zoek naar een vakantiekracht voor onze financiële administratie. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de vakantie perioden of ken je iemand die dit zou kunnen/willen? Lees dan snel verder!
  De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van data en het controleren van facturen (crediteurenadministratie).

 • Tot 13-04-2019

  Personeelsfunctionaris

  We zoeken een enthousiaste Personeelsfunctionaris voor Agri B.V. 

  Binnen dit bedrijf worden onder andere de planningen gemaakt voor de aanvoer van de slachterijen en vinden alle contacten met de leveranciers van levend pluimvee plaats. Ook de chauffeurs die de aanvoer van pluimvee naar de slachterij verzorgen werken binnen deze tak van onze organisatie.

  De 65 medewerkers van Agri werken op twee locaties (in Putten en Kornhorn). De personeelsfunctionaris is verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de toepassing van CAO en sociale wetten. Het vertalen van de personeelsbehoefte naar het management en andersom. We werken binnen 2 Sisters Storteboom in een team met 7 andere personeelsfunctionarissen die elk een eigen vestiging beheren. Standplaats voor deze personeelsfunctionaris kan Putten of Kornhorn zijn, afhankelijk van de woonplaats.

   

 • Tot 30-04-2019

  Plantcontroller

  Voor onze divisie Retail (vestigingen in Zeewolde en Barneveld) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, doortastende Plantcontroller.

  Met jouw analytisch inzicht en passie voor operationele processen ben je in staat om gedetailleerde analyses te koppelen aan de dagelijkse praktijk om daarmee verbeteringen door te voeren. Dit doe je niet alleen vanachter je bureau, maar ook door te kijken hoe processen op de werkvloer lopen. Je maakt inzichtelijk waar knelpunten liggen én je bent goed in staat om hier samen met de betreffende afdelingen mee aan de slag te gaan. Controller, zoals wij vinden dat het moet zijn. Het inzicht verkrijg je door wekelijks en periodiek de managementinformatie niet alleen samen te stellen, maar ook te bespreken met de betrokken afdelingen.

  Ook het berekenen van kostprijzen en nacalculaties behoort tot de taken met hieraan gekoppeld marge-analyses. Met dit inzicht begint het allemaal. Samen met de operationele afdelingen werk je aan procesaanpassingen, real-time stuurinformatie en investeringen in bijvoorbeeld nieuwe machines. Vervolgens laat je zien wat het effect is geweest van de gerealiseerde aanpassingen. Dat vraagt niet alleen talent om operationele processen te koppelen aan financiële cijfers, maar ook om de taal van de operatie te spreken.

  Je denkt in mogelijkheden en dat betekent dat je niet het type bent dat je verschuilt achter beperkingen in systemen of hiërarchie. Het koppelen van de theorie met de praktijk komt in deze functie heel duidelijk naar voren en past goed bij je omdat jij een denker én doener bent.

   

 • Tot 31-03-2019

  Vakantiekracht financiële administratie

  Voor diverse werkzaamheden op onze vestiging in Putten, (in week 29 tot en met week 35, maar in ieder geval week 30/31/32), zijn wij op zoek naar een vakantiekracht voor onze financiële administratie.

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de komende zomerperiode? Lees dan snel verder, want we zoeken jou!

  Je werkzaamheden bestaan uit het dagelijks boeken van de bankafschriften, inkoopfacturen en weegbonnen.

 • Tot 31-03-2019

  1e medewerker productie, Barneveld (ft)

  In ons kleine maar hechte team in Barneveld ben je mede verantwoordelijk voor het vervaardigen van halffabricaten of eindproducten waarbij je gebruik maakt van 1 of beperkt aantal productiehulpmiddelen/machines zodanig dat de gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens de voorgeschreven receptuur/specificaties worden bereikt.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker technische dienst Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar versterking voor onze technische dienst. Ben jij een professional op het gebied van techniek en heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving? Lees dan snel verder!

  Je bent samen met je collega’s technische dienst verantwoordelijk voor de onderhoud-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de machines en overige installaties. De werkzaamheden zijn zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen, het lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan, het direct repareren van storingen of vaststellen dat er andere specialistische ingrepen nodig zijn, het zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en instellen of programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars en het begeleiden van externe monteurs bij omvangrijke reparaties.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker gemalen productie /slager /worstmaker Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 30-04-2019

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van een Teamleider voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 30-04-2019

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 00:00 in wisselende roosters. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt en dan liggen de werktijden tussen 07:00 en 17:00. Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij het uitgangspunt is dat je 5 dagen per week werkt.

 • Tot 30-04-2019

  Etiketteerster / Medewerker Uitprijs Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze uitprijs afdeling. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

  Binnen de afdeling "uitprijs" wordt het gereed product geëtiketteerd en op klantniveau klaargezet. Het etiketteerproces op de afdeling "uitprijs" vindt aan de lijn plaats.

  Het etiketteren en in kratten en/of dozen leggen van de consumentverpakking wordt zodanig uitgevoerd dat we voldoen aan de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 09:30 en 19:00 uur, in wisselende vooraf vastgestelde werkroosters. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

  Als medewerker uitprijs ben je o.a. bezig met het juist uitprijzen van het eindproduct volgens klantspecificaties, het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard, het controleren van de actiegegevens bij het uitprijzen van de klantorders, het controleren op manco loos uitleveren, het registreren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten en het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

 • Tot 31-12-2018

  Oproepkrachten Barneveld

  Als oproepkracht word je ingezet voor alle werkzaamheden binnen de productieafdelingen. Wil jij door de weeks naast je studie, op zaterdagen en in de vakantieperiodes je handen uit de mouwen steken, lees dan snel verder!

 • Tot 31-01-2019

  Productiemedewerker Kornhorn

  Functie:

  Voor zowel de slachterij als de afdelingen inpak en ordervoorbereiding zoeken wij productiemedewerkers die volgens instructie werkzaamheden aan de lijn verrichten en het product en de verpakkingen beoordelen op kwaliteit en juistheid,

 • Tot 31-01-2019

  Medewerkers Technische Dienst Kornhorn

  Het werk van Medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties in de productie en aan installaties.

 • Tot 31-01-2019

  Medewerker Expeditie Kornhorn

  Binnen de afdeling Ordervoorbereiding/Expeditie vinden de verladingen plaats van uitgaande producten. Aan de hand van een opdracht bon worden producten klaargezet voor diverse klanten en getransporteerd naar vrieshuis of vrachtwagen.

 • Tot 31-01-2019

  Weekend krachten Technische Dienst Kornhorn

  In de weekenden na de productieweek ga je met je collega’s slijtdelen vervangen en een aantal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Tevens moet een aantal machines worden gesmeerd en gecontroleerd. Je bent ook in de vakanties beschikbaar om de TD te ondersteunen met diverse projecten en verbeteringen binnen de productie. Verder kun je af en toe mee lopen bij de storingsdienst.

 • Tot 31-01-2019

  Bedrijfskeurder Kornhorn

  Het werk van de bedrijfskeurder omvat het keuren van geslacht pluimvee op gezondheidsbedreigende verschijnselen en geschiktheid voor verdere verwerking.

  Het verrichten van keuringswerkzaamheden volgens voorschriften van kuikens en kuikenorganen op voedselveiligheid, product- en proceskwaliteit.

  Het controleren van kuikens afkomstig uit de ontvering en eventueel na bewerken.

  Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op basis van IKB voorwaarden.

  Het uitvoeren van projectmatige onderzoeken op producten en processen in overleg met de QA afdeling.

  Het registreren van keurings- en controlegegevens

 • Tot 30-06-2018

  Zaterdagkrachten Kornhorn

  Als zaterdagkracht word je ingezet voor alle werkzaamheden binnen de productieafdelingen op vrijdagavond, zaterdag en in de vakantieperiodes.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-03-2019

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 30-04-2019

  Order picker expeditie Putten

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.