• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 12-04-2020

  Productieplanner

  In de functie van medewerker planning hoef jij je nooit te vervelen. Je bent namelijk met heel veel zaken bezig en soms ook nog tegelijkertijd! Zo help je de teamleider productie met het organiseren van de juiste labels en etiketten. Even later heb je contact met de inkomende expeditie over de voorraad grondstoffen. Tussendoor heb je de uitgaande expeditie aan de telefoon gehad over een aantal pallets met gereedstaande producten. Daarna voer je een wijziging door in het orderproces en om zeker te zijn dat het allemaal goed staat, voer je nog een aantal tellingen uit zodat alles goed is gecontroleerd. Als de verkoopafdeling met vragen komt over een bepaalde order, weet jij precies waar het over gaat en kan je hen snel en correct antwoorden.

  Kortom: jij hebt in deze schakelfunctie een belangrijke plek in de organisatie. Je werkt samen met verschillende lagen binnen de organisatie en elke dag is anders!

 • Tot 13-03-2020

  Medewerker Kwaliteit QC KORNHORN

   

  Functie:

  Het werk van de Medewerker Kwaliteit omvat de kwaliteitsborging van de processen in de productieorganisatie.

  Dagelijkse controle van in de praktijk gevolgde werkwijzen van procedures en werkvoorschriften

  Vastleggen van geconstateerde afwijkingen

  Voorleggen van afwijkingen en oplossingen aan leidinggevende

  Goedkeuren van corrigerende maatregelen

  Behandeling klachten

  Invoeren en verwerken van kwaliteitscontroles

  Juiste archivering notities en correcties

  Het uitvoeren van interne audits

 • Tot 29-03-2020

  Receptionist(e)

  Gastvrij ontvangen en te woord staan van het bezoek op onze vestiging in Putten. U houdt de bezoekersregistratie bij, houdt controle op - en bedient de toegangspoorten. Het beheer van kantoorbenodigdheden valt ook onder uw taken evenals het reserveren van de vergaderzaal. Naast de receptionele taken biedt u (administratieve) ondersteuning aan de verkoop Binnendienst van Putten en het Directiesecretariaat. Op verzoek regelt u lunches voor klanten/bezoek. Bijhouden van Narrow Casting op de vestiging.

 • Tot 31-05-2020

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider productie.

  Als Teamleider heb jij de verantwoordelijkheid over een team en over de resultaten die behaald zijn binnen de verschillende productielijnen. In deze functie ben jij veel te vinden op de werkvloer, je bent hier de processen aan het bewaken, aan het overleggen met operators en medewerkers op de afdeling.

  Als Teamleider heb je een dagelijks werkoverleg waarbij je toelichting geeft op geconstateerde problemen en licht je de OEE cijfers toe. Bij veel voorkomende problemen heb jij het in je om een analyse te maken, de oorzaak te achter halen, hierop actie te ondernemen en het resultaat kenbaar te maken.

   

 • Tot 31-05-2020

  Bijbaan /Zaterdagkracht Kantine en Schoonmaak Zeewolde (oproep)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdag / vakantiekracht voor onze kantine.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag en alle vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden reageer dan snel!

  De afdeling schoonmaak en kantine zet zich dagelijks in voor een optimale dienstverlening in onze kantine en voor het tip top op orde houden van ons pand. Voor dit team zoeken wij versterking in de vorm van een enthousiaste oproepkracht.

 • Tot 30-06-2020

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.

 • Tot 30-06-2020

  Productiecontroleur QC (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een Productiecontroleur QC die ons kwaliteitsteam komt versterken.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in binnen- en buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als productiecontroleur QC bewaak je de kwaliteit van onze producten, deze moeten perfect zijn! Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten maar ook voor de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen. Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator Agnes.

 • Tot 31-05-2020

  Medewerker Expeditie / Orderpicken Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  Wij zijn voor onze expeditie afdeling op zoek naar een collega die de productie orders klaar kan zetten nadat de producten verpakt zijn. Wij zoeken zelfstandige, flexibele, sterke personen die zowel kunnen orderpicken als het bijhouden en controleren van de voorraad.

   

 • Tot 31-05-2020

  Medewerker gemalen productie /slager /worstmaker Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-05-2020

  Medewerker technische dienst Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar versterking voor onze technische dienst. Ben jij een professional op het gebied van techniek en heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving? Lees dan snel verder!

  Je bent samen met je collega’s technische dienst verantwoordelijk voor de onderhoud-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de machines en overige installaties. De werkzaamheden zijn zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

 • Tot 31-05-2020

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 31-12-2019

  Stagiair technische dienst, Barneveld

  Er ligt een concrete opdracht: het inrichten van het onderhoudsplan in Ultimo! (70% van je tijd) Daarnaast kun je meedraaien met onze technische mensen voor diverse hand en spandiensten (30%).

  Je wordt begeleid door Arie, onze teamleider technische dienst.

 • Tot 31-03-2020

  Productiemedewerker KORNHORN

  Functie:

  Voor zowel de slachterij als de afdelingen inpak en ordervoorbereiding zoeken wij productiemedewerkers die volgens instructie werkzaamheden aan de lijn verrichten en het product en de verpakkingen beoordelen op kwaliteit en juistheid,

 • Tot 31-12-2019

  Medewerkers Technische Dienst KORNHORN

  Het werk van Medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties in de productie en aan installaties.

 • Tot 31-03-2020

  Medewerker Expeditie KORNHORN

  Binnen de afdeling Ordervoorbereiding/Expeditie vinden de verladingen plaats van uitgaande producten. Aan de hand van een opdracht bon worden producten klaargezet voor diverse klanten en getransporteerd naar vrieshuis of vrachtwagen.