• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 01-03-2018

  Teamleider productie Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van 2 Teamleiders voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 30-04-2018

  Directieassistent (FT)

  De directieassistent ondersteunt de leden van de directie, Hij / zij verleent secretariële ondersteuning, organiseert bijeenkomsten, boekt reizen van de directieleden, handelt inkomende- en uitgaande post af.

 • Tot 31-01-2018

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-01-2018

  Aanvoer Chauffeur (oproep met name voor de zaterdag)

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 31-12-2017

  Assistent teamleider (ft)

  Voor een van onze vestigingen in Nijkerk zoeken wij een assistent teamleider.

  In deze functie bent u dagelijks op de werkvloer om drie productielijnen aan te sturen op de afdeling “snijden”. U bent van nature resultaat- en oplossingsgericht  en stuurt een groep medewerkers zo aan dat kwaliteit en productiviteit uitstekend worden gerealiseerd.

   

 • Tot 31-12-2017

  Concern Controller (FT)

  De concern controller geeft advies aan de directie betreffende financiële en bedrijfseconomische vraagstukken voor de totale organisatie en haar divisies. De controller adviseert gevraagd en ongevraagd m.b.t. de ontwikkeling van de winstgevendheid en de budgetbewaking en draagt zorg voor adequate, volledige en tijdige vastlegging en rapportage van (financiële) gegevens. Hij of zij is verantwoordelijk voor het gehele proces van planning en control binnen de organisatie.

 • Tot 31-01-2018

  Zaterdaghulp logistiek Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdaghulp Logistiek.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zaterdag ons logistieke team als zaterdaghulp te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 31-01-2018

  Assistent Teamleider Technische Dienst Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze technische dienst in de functie van een Assistent Teamleider Technische Dienst.

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storing/reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers Technische Dienst. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren. Daarnaast ga je het onderhoudsprogramma Ultimo (laten) inrichten en beheren.

 • Tot 31-01-2018

  Lijncoördinator / Proces operator

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 31-01-2018

  medewerker Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Technische dienst.

  Als medewerker Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storings reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen een team belangrijk is. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

       - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden o.b.v. instructies
       - beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen
       -
  lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan
       - direct repareren van storingen of vaststellen dat of er andere specialistische ingrepen nodig zijn
       - zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en
         instellen of  programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars
       - 
  duidelijke communicatie met teamleiders indien nodig
       - bijhouden van documentatie

 • Tot 31-01-2018

  medewerker Technische Dienst, Elektromonteur

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een elektromonteur.

  Het werk van elektro monteur omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch gebied.

 • Tot 31-01-2018

  Order picker expeditie

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.